Pécs és környéki 60+os Párt keresek,Alkat mindegy.
Sziasztok. 29 éves egyedülálló srác vagyok. Helyem van és utazni is tudok. Szívesen ismerkedem és beszélgetek

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Férjemnek és jómagamnak keresünk állandó jelleggel HÁZIBARÁTOT Dunaújváros és környékéről. Fontos, hogy a barátságot is kialakítsuk
Korban CSAK a 25-35 éves korosztályt keressük, SEMMIKÉPPEN NEM térünk el ettől a korosztálytól
Lehetsz Úr, Hölgy vagy akár Pár is, szívesen fogadjuk az üzeneted!
Férjemnek és jómagamnak keresünk állandó jelleggel HÁZIBARÁTOT Dunaújváros és környékéről. Fontos, hogy a barátságot is kialakítsuk

Korban CSAK a 25-35 éves korosztályt keressük, SEMMIKÉPPEN NEM térünk el ettől a korosztálytól

Lehetsz Úr, Hölgy vagy akár Pár is, szívesen fogadjuk az üzeneted!

Sziasztok.Párral ismerkednék!! Rendes házibarátja lennék!!!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, független és diszkrét, harisnyaimádó férfi keres BI párt kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Diszkréció adott.
Üdv, András.
Sziasztok! Borsodban keresünk házibarátot de csak közeli pasi írjon nekünk. Sok sikert mindenkinek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat házibarátnak hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat házibarátnak hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Ma estére keresek párt hármas örömökre. BP, hely van és menni is tudok
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel
Érd mellett van több lovas tanya. Ott vannak ilyenek
(Ez egy válasz Meztelenangyal üzenetére (2024. 09. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Keressük
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Pécsi 60+os pár barátja lennék
Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok.
Diszkréció adott.
Üdv, András
Diszkréció adott.
Üdv, András