Sziasztok hazibarat lennék egy szimpatikus párnál én 42 éves sportos pasi 21/6cm intim Budapest és környéke köszi előre is
Feleségem kényeztetésére keresünk harmadiknak beszálló fiatal pasit (max 26-27 éves korig), heteró alapon.
Érdeklődéseket privátban fogadjuk.
Érdeklődéseket privátban fogadjuk.
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Olvazsd el
Persze csak ha meg felelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Most ma akár meg is látogatlak.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Olvazsd el

Persze csak ha meg felelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Most ma akár meg is látogatlak.
Üdv. Albert
Nem fotóst keresünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 06:22
Törölt felhasználó (4753363)

Helló sziasztok..
Amatőr kategóriában bármikor tudok segíteni és szívesen fotoznalák titeket.. Mindent de csak amatőr fotós szinten
Amatőr kategóriában bármikor tudok segíteni és szívesen fotoznalák titeket.. Mindent de csak amatőr fotós szinten
Helló sziasztok..
Amatőr kategóriában bármikor tudok segíteni és szívesen fotoznalák titeket.. Mindent de csak amatőr fotós szinten (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Amatőr kategóriában bármikor tudok segíteni és szívesen fotoznalák titeket.. Mindent de csak amatőr fotós szinten (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig keresünk.
Sziasztok. Pár napja regisztráltam újra. Szívesen ismerkedem. Nyitott vagyok barátságokra ismerkedésre.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas Valós párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas Valós párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Érett pár házibarátja lennék.
Átlag feletti mérettel és potenciával
Mobilis vagyok!
Barátság&szex
Átlag feletti mérettel és potenciával
Mobilis vagyok!
Barátság&szex
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pilisszántó környékén lennék hazibarát, kor nem akadály. Idősebb párt is kielégítenék
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi vagyok. Párhoz csatlakoznák a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Szeretem a szexi fehérneműt, combfix. Csak személyes tali, ha megvan a szimpátia, jöhet a folytatás. Győr
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Budapesti 60-as ápolt heteró pasi házi barátnak szegődne, szeretek nyalni.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Tolna-Baranya. 50-es, 60-as nőt vagy párt keresek diszkrét, tartós kapcsolatra.59 éves,170/74, ápolt, egészséges, kapcsolatban élő ffi vagyok.
Sziasztok! Független egyedülálló férfiként nőt, párt keresnék Szept. 28-29-ére. Utazni tudok és hely is adott akár.
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...