Szia! Írjál ránk privátban
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2024. 09. 27. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.
Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.
Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.

Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.

Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!

Fasszal teli puncit nyalnek bp
Sziasztok bisex pasi vagyok szopnek a hölggyel Bp
Van állandó házi barátunk de bövitenénk 1 férfivel feleség többes örömére.
Sziasztok! XI. kerben kedves párral ismerkednék.
Párt keresek
180/76/44 IQ
40+
Bács - Tolna
180/76/44 IQ
40+
Bács - Tolna
Budapesti 60-as pasi házi barátnak szegődne, pár hölgy tagja örömére.
Sziasztok!
Ápolt,igényes hetero,nagy farkú férfiként ,keresem partnereim.
Igényespárházibarátja lennék hosszabb távra.
Bővebben ,ha jelentkeztek.
Norbi
Ápolt,igényes hetero,nagy farkú férfiként ,keresem partnereim.
Igényespárházibarátja lennék hosszabb távra.
Bővebben ,ha jelentkeztek.
Norbi
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
De párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus amit olvasol és látsz rólam,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus amit olvasol és látsz rólam,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.

Bp és környéken házibarát lennék ,sportos igényes szőrtelen férfi vagyok privi
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
60+os giga mellű nem borotvált duci kővér Párt keresek Pécs és kőrnyékén
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok.Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,aranyos srác vagyok.
hazibaraTja lennék egy ápolt igényes házaspárnak ,SZolnokmegye Jászberény ill kornyeke
Kecskemét környéki pár házibarátja lennék hosszú távon, minden izgalmas dologra nyitottan