Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon. smile
Sziasztok

Idős párt keresek Baranyába...
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Élvezetes jó reggelt mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Élvezzük egymás társaságát.
Ha szimpatikus az adatlapom,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Jelentkezz mihamarabb a siker érdekében.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Élvezzük egymás társaságát.
Ha szimpatikus az adatlapom,
akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Jelentkezz mihamarabb a siker érdekében.

Hali ismerkedni haverkodni szeretnék nolimt Bp16ker
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Fejérben hazi barátnak jelentkeznék ,megbizható párhozz,hetero alapon..
Sziasztok! Idősebb Párral ismerkednék!! Házibarát célra!!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Sziasztok! Idősebb Párral ismerkednék!! Házibarát célra!!
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Sziasztok!
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ősszeszokot hármasunkat (2f+1n ) bővítenénk plusz férfivel feleség többes örömére .....
Sziasztok! Hàzibarát lennék hosszú távon. Adatlapon minden lényeges infot megosztottam. Szeretek masszírozni és a hosszas, igényes szeretkezèseket. Google chat v. Skype-ön folytathatjuk az ismerkedést. Diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetben keressetek. Üdv Laci
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!