Ma estére keresnék párt adatlapom szerint , helyem van és utazni is tudok !
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}//////////////)()()(
Nagy farokkal lennék házibarát ,ápolt házaspárnál!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Keressük
Idős pár házibarátja lennék ahol a hölgy nagy mellű tág pinája őklőzhető...
Sziasztok hölgyet vagy párral ismerkednék én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Idősebb pár házibarátja lennék!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy aranyos normális párral.
Hosszútávra keresek kapcsolatot.
Tudom ,hogy az oldalon való társkeresés nem reménytelen, így én sem adom fel.
Ha az adatlapom szimpatikus, kérlek tiszteljetek meg egy levéllel.
Köszönöm ,hogy elolvastátok a soraim.
Szeretnék megismerkedni egy aranyos normális párral.
Hosszútávra keresek kapcsolatot.
Tudom ,hogy az oldalon való társkeresés nem reménytelen, így én sem adom fel.
Ha az adatlapom szimpatikus, kérlek tiszteljetek meg egy levéllel.
Köszönöm ,hogy elolvastátok a soraim.
Sziasztok!
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna. Most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk, ezért is írtam ebbe a topikba.
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna. Most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk, ezért is írtam ebbe a topikba.
Sziasztok.Párhoz szívesen csatlakoznék mint házibarát.
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Olyan párt keresek ahol a nőt adigg nyalhatnam jó hosszasan amíg el nem spricceli v pisilne magát......és szívesen fogadnam ha bevezetne a prosztata masszázs relytelmeibe (kézzel v eszközzel)én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Ápolt ,igényes férfiként keresek ápolt házaspárt. kellemes együttlétekre.
Nem egy gyors dugás érdekel. Többit privátban.
Nem egy gyors dugás érdekel. Többit privátban.
Idős párt keresek ahol a hölgyet lehet őklőzni a paszi addig szopna