Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Idős nőket vagy párt keresek,hölgy legyen 60-as nagy mellű és nem borotvált,nagyon szőrős logó csikló legyen,de bármit meghalgatok
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Meglevő házibarátunkal úgy döntöttünk bövitenénk a feleség többes örömére erre keresünk férfit akiszereti ezt a fel állást.
helló házibarát lennék Bács-kiskun megyében duci,telt karcu párrnál 41-éves vagyok és19/6-os intim méretel
Te hol laksz, ahol jó az idő a szabadban való szexhez? Nálunk bokáig ér a hó.
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 09:39

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}//////////////)()()(
Párt keresek. Csak normalitást , szenvedélyességet, megbízhatóságot ígérnék. Nem plusz faroknak hanem a különleges alkalomhoz illő jó társaságnak jönnék. És nagyra értékelem, ha valakik meghívnak a szerelmi életükbe.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok. 27 éves sportos srac vagyok nagy mérettel szivesen csatlakoznék parokhoz. Győri vagyok de utazas nem gond számomra

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük
Kimondottan nagy intim méretű (min. 20 cm hossz és minél nagyobb vastagság) és jóképű igényes, magas (min. 180 cm) pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 40 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arc, test és intim képed is. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Ma estére keresnék párt adatlapom szerint , helyem van és utazni is tudok !
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}//////////////)()()(
Nagy farokkal lennék házibarát ,ápolt házaspárnál!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Keressük
Idős pár házibarátja lennék ahol a hölgy nagy mellű tág pinája őklőzhető...
Sziasztok hölgyet vagy párral ismerkednék én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!