Debrecen , Nyiregyhaza kornyeken Hazibarat lennek. Magas apolt kamagras pasi vagyok
Sziasztok! Osszeszokott férfiak tarsasagat keressük a feleség örömére. Balaton déli partján van helyunk .
Kár,hogy ilyen messze vagytok.. :-P
(Ez egy válasz Meztelenangyal üzenetére (2024. 11. 26. kedd 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hàzibaràt lennék párnak diszkréten hosszú távon. Mindent megcsinàlok megjavítok és a nagy bevásárlást is nektek.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Budapesti párt keresek,56 éves nem független férfiként házibarát lennék,
Keressük
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Miskolci párt keresek ahol a férj nézné ahogy a feleséget kényeztetem. Vagy csak szeretne a feleség a férj előtt kiverni esetleg szopni egy idegen pasit
Ápolt Bpesti 60-as nem független pasi házi barátnak szegődne, pár hölgy tagja részére.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Idős nőket vagy párt keresek,hölgy legyen 60-as nagy mellű és nem borotvált,nagyon szőrős logó csikló legyen,de bármit meghalgatok
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Meglevő házibarátunkal úgy döntöttünk bövitenénk a feleség többes örömére erre keresünk férfit akiszereti ezt a fel állást.
helló házibarát lennék Bács-kiskun megyében duci,telt karcu párrnál 41-éves vagyok és19/6-os intim méretel
Te hol laksz, ahol jó az idő a szabadban való szexhez? Nálunk bokáig ér a hó.
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 09:39

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}//////////////)()()(
Párt keresek. Csak normalitást , szenvedélyességet, megbízhatóságot ígérnék. Nem plusz faroknak hanem a különleges alkalomhoz illő jó társaságnak jönnék. És nagyra értékelem, ha valakik meghívnak a szerelmi életükbe.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok. 27 éves sportos srac vagyok nagy mérettel szivesen csatlakoznék parokhoz. Győri vagyok de utazas nem gond számomra

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük