Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Sziasztok,
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Pécsi igényes párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon.
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!
Igényes pasiként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Bi párnál szivesen lennék házibarát.
Idős nőkel párokal barátkoznék,a hölgy kimondotan nagy melű és ne legyen borotvált,okosat is meghalgatok
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében helyel rendelkező fogadni tudó igényes pasit keresünk harmadiknak heteró alapon. Értelmes intelligens, igényes emberek leveleit várjuk.
Szép jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor jelentkezz nálam levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor jelentkezz nálam levélben.
Köszönöm
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra, lehetőleg a közelünkből.
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra, lehetőleg a közelünkből.
Budapesti 60 -ápolt nem független pasi, házi barátnak szegődne, egy ápolt párhoz,a hölgy örömére, kór alkat nem számít.
Enyhe bi párral ismerkednék akik szeretnének egyszerre szopni. Esetleg DP DVP is izgatja őket.
Sziasztok párnak vagy elhanyagolt hölgynek lennék a házi barátja Jászberény és környékén én sok mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Ha kedves, szolíd pár vagytok, és nem próbáltátok még ezt a műfajt, de iszonyú nagy a vágy már, hogy megéljétek egy alkalmas pasival..de féltek, hogy udvariatlan, tapintatlan, szemtelen lesz...na ez nem vagyok, ugyhogy keressetek bizalommal.
...imádom azt az izgalmat, ami egy kezdő pár és köztem alakul...olvassátok el az adatlapom, és kezdjünk ismerkedni..hátha összejön..

Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
ez jól hangzik
(Ez egy válasz KriszZol üzenetére (2024. 11. 27. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 15:21

sziasztok! házibarátot keresünk, hatalmas élvezésekhez. Dugj meg a pasim előtt !!!
sziasztok! házibarátot keresünk, hatalmas élvezésekhez. Dugj meg a pasim előtt !!!