Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
sziasztok,szia! lányt vagy párt keresek nógrád illetve pest megyéből Csütörtök vagy Péntek estére.benne vagyok: egy kellemes izgalmas beszélgetésben esetleg csak simogatásban,vagy csak orálban esetleg ha a feleség kiváncsi milyen egy másik farkat megfogni abban is benne vagyok de természetesen ha szeretnétek akkor szex is szóba jöhet de lehet a tali szex mentes csak petting izgalmak fokozása...várom hölgyek és párok jelentkezését. utazni tudok fogadni nem.autós kaland is szóba jöhet. szép napot
Sziasztok pénteken szivesen fogadnék párt
Olyan férfit keresünk aki tudja mi a házibarát dolga.
Hölgyet masszíroznék
Távolság nem akadály
Távolság nem akadály
Sziasztok szombaton estère keresünk fiút kizárólag 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre! Budapesten
Sopronban házibarátkoznék. Korrekt, megbízható, független középkorú férfiként ismerkednék, akár hosszabb távra.
Sziasztok,intelligens,ápolt sportos,férfi vagyok,megbízható kellemes párt keresek.
Szisztók! 50+ párhóz csatlakoznék bi pasiként. Orál centrikus vagyok. Szeretek hoszan kényeztetni.Ismerkedés privát üzibe telefonon . Barátság alapon müködö házibarát. Szép napot!
Sziasztok. Szeretnék megismerkedni egy valóban házi barátot keresö párral. Akik nem egy alkalomba gondolkodnak, és komolyan is gondolják! Természetesen minden körülmény között, maximális diszkréciót biztosítok. Ráckeve és 60 km körzetéből. Utazni tudok, és talákákra alkalmas helyem is lenne.
Kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok mindenkinek.
Kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok mindenkinek.
Idős párt keresek legyetek kővérek a hölgy nagy logó melű dus szőrzetű,Pécs és környéki
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
Biztos vagyok benne hogy sok jelentkező lesz...
Szívesen segítenék én is.. (Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 15:06
Szívesen segítenék én is.. (Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten házibarátot keresek, 40 év felett...nem alkalmit!
Extrém kövér, 200 kg feletti hölgy házibarátja lennék.Mindent vállalok egy ekkora nőnek,amire szüksége van.
Most keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
Sziasztok.Igényes párhoz csatlakoznék.Írj bátran privátba.Köszi.
Dec. 21 estére keresnénk max 35 éves korig házi barát mellé plussz egy pasit!