Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfiakat házibarátnak.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit…
…
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit…
…
Sziasztok!Borod, Hajdu ,Szabolcs-szatmár megyébenkeresnénk egy hölgyet-nőt mindenki őrömére!Ki szeretnénk probálni a 3 mast ha szükséges /a hazibarát más részében is megtudunk állapodni nem okoz gondot/Keres batran !
Miskolci bi párt várok lakásomban
Sziasztok! Hazibarat lennék egy kedves párnal, képeket kapcsolat után láthattok rólam.
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Bisex pár házi barátja lennék Kecskemét környékén
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Helò 35 èves pasi vagyok kevès tapasztalattal s a hàzi barát vagy a hàrmas felàllàs a hölgy örömère izgatna. Gyorsan tanulok
Diszkrètciò alap. Helyileg szeged. Utazni sajnos nem tudnèk. Szimpàtia azèrt alapvetô dolog. Akinek felkeltettem èrdeklôdèsèt nyugottan írjon privàtot.

Ismét keresek, csak igényesen!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, akár hosszú távon, házibarát. Győr
Bi pár házibarátja lennék. Hetero párnál már voltam házibarát, van tapasztalatom.
Kedves és aranyos pasi vagyok.
Kedves és aranyos pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Budapesti ápolt 60-as pasi házi barátnak szegődne a pár hölgy tagja örömére.
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet vagy párt keresek.Baranya vármegye
Ha nem csak a szex miatt, hanem egyébként is szükségetek van valakire, akivel nagyokat lehet beszélgetni is, rám számíthattok. A szex nálam csak opció, ha úgy alakul.

Sziasztok! Megüresedett házibarát pozíció betöltésére keresünk max. 35 éves korig pasit. Részletek privátba. (Keszthely)