Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Szép estét, ma holnap ha nincs hol , szívesen fogadok de persze megyek is ,pár hölgyet keresek . Masszázs is
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /!//////…….
Sziasztok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy igényes, diszkrét győri párhoz csatlakoznék házibarátnak, 3.nak! Én is Igényes vagyok! Izmos, nagyobb intimméret! 173/76, kopasz, zöld szem, fazonos/csupasz intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Sziasztok!
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Kor,alkat mellèkes,àpoltsàg alap,szimpàtia fontos.
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Kor,alkat mellèkes,àpoltsàg alap,szimpàtia fontos.
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok.
Fogadni tudó házaspárt keresek, asszony örömére csatlakoznék.
29 éves potens srácként. Pest megye
Fogadni tudó házaspárt keresek, asszony örömére csatlakoznék.
29 éves potens srácként. Pest megye
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Sopronban "házibarátkoznék"
Üdv!Ápolt,igényes,nagyfarkú pasiként keresek házaspárt.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok!
Diszkrét, kultúràlt pasiként hàzibaràtja lennék nyitott, kedves pàrnak.
Diszkrét, kultúràlt pasiként hàzibaràtja lennék nyitott, kedves pàrnak.
Sziasztok hetero alapon ápolt,igényes,nagyfarkú pasiként keresek házaspárt. Helyem van ahol találkozhatunk és kellemesen érezhetjük magunkat...szauna jakuzzi is van ..
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj…
Írj…
Kedves budapesti mindkét részről biszex párral ismerkednék!