sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …!!!! Boldog Karácsonyt mindenkinek !!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Ha valóban egy perverz bi 50-és pasit keresel/kerestek és pár vagy hölgy vagytok JELEZD! Bp + 150 km
Kaposvári nyitott ötveenes pasiként kaposvári hazaspárok párok házibartja lennék. Privire írjatok! . Hely kell.
Újra várunk jelentkezőt! Kaland , izgalom.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Sziasztok! 30 esves Budapesti elvált férfi vagyok +20,5intimmel . Szívesen lennék valakinek/valakiknek hazibaratjuk hosszú távon .
Adat lapunk szerinti házibarátot keresünk állandóra .......hosszú távra ,,
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párok hölgy tagját Masszíroznám !! Mezőkövesd kőrnyékén!
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2024.12.27.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Székesfehérváron hetero alapon önmagára igényes hölgyet vagy párt keresek ma estére!
Karácsonyi ajándék lennék feleség vagy barátnő örömére! 36 éves igényes srác vagyok vastag mérettel!
Utazni is tudok
Utazni is tudok
Kedves budapesti mindkét részről biszex párral ismerkednék!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj…
Írj…
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.