Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Egy párhoz csatlakoznék mint hűséges házibarát! Amolyan punci nyaló/ fasz szopó kiskutyus! Csak budapestiek érdekelnek! Korrekt normális hosszútávú szexen alapuló barátság/kapcsolat a fő cél.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
én nagyon szeretnék egy házibarátot hosszabbtávon és rendszeresen de a párom még nem tudtam rávenni
Sziasztok kedves ápolt értelmes intelligens diszkrét pasiként csatlakoznék párhoz, Zala Somogy illetve Vas megyéből keresek
Érett párnak hazibaratnak lennék BP es20km környékén. Adatlapomon látható.
Házibarátot keresünk!
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Párok hölgy tagját Masszíroznám ! Mezőkövesd kőrnyéke!
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sopronban "házibarátkoznék"
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Budapesti meretes bi srac hazibarati szerepre all parok rendekezesere

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!#######
Budapesti 60-as ápolt pasi házibarátnak szegődne ápolt korosabb párhoz a hölgy örömére.
Sziasztok! Szombathelyről keresek olyan nőt,párt aki(k) házibarátot keresnek. Írj bátran.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!