Ma, kèső esti blowbang partyhoz keresünk, ápolt, nemdohányzò,puncit nyalni szerető, nagymèretű pasit. Ha enyhe bisex vagy, esetleg nagy mennyisèget tudsz lôni, úgy előnnyel indulsz.Èrden lakunk, fogadni is itt tudunk kb 23 òra után.Hölgytagunk duci, spriccelő puncival, lògòs csöcsökkel.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Budapesti ápolt 60.as pasi, házibarátnak szegődne ápolt párhoz harmadiknak a hölgy örömére, kor alkat nem számít, tudok utazni ész határokon belül.
Sziasztok,
Szívesen lennék igényes párnak a házibarátja hosszútávon dél Pesten és dél pest megyében. Utazás sem gond. Privát üzenetben kommunikáljunk.
Szívesen lennék igényes párnak a házibarátja hosszútávon dél Pesten és dél pest megyében. Utazás sem gond. Privát üzenetben kommunikáljunk.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! Kedves, igényes, normális párorral ismerkednék privátban.Fontos a higiénia,diszkréció,szimpátia,hosszú táv.Köszönöm!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Utazni tudok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Utazni tudok.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdv.: Roli
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdv.: Roli

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Sziasztok.
Kiadó albérletet keresek !
Komoly!!!
Kiadó albérletet keresek !
Komoly!!!
Idős párt keresek...Baranya,Tolna
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok! Nőt, párt keresek Budapesten és környékén diszkrét együttlétekre!
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék nyitottan, diszkréten..
Pàr baràtja lennék nyitottan, diszkréten..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Enyhe bi beallitottsaggal keresek párt, ahol a férfi tagot orálisan lehet kényeztetni, akar a párjával együtt. Ez a dolog előny, de nem feltétel.Hetero pàrokhoz is szívesen csatlakozok.