Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16098   2025. 01. 03. péntek 18:28
Gábor001 Gábor001
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra ! wink
#16097   2025. 01. 03. péntek 16:55
delectation001 delectation001 VIP
Szívesen csatlakoznék párokhoz optimális esetben, örülnék ha tartósabb alakulhatna belőle, kizárólag hetero alapon. Kedvelem a kicsit perverzebb és az érzéki szexet is.
#16096   2025. 01. 03. péntek 16:36
fuckanal33 fuckanal33
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
#16095   2025. 01. 03. péntek 16:34
Sensual sex Sensual sex
Sziasztok,nem is tudtuk hogy van ilyen fórum.
circling
#16094   2025. 01. 03. péntek 15:51
Golden45 Golden45
Bi párok házibarátja lennék!
#16093   2025. 01. 03. péntek 15:44
biis biis
Sziasztok!
Diszkrét, kultúràlt pasi keres nyitott pàrt.
#16092   2025. 01. 03. péntek 14:42
elvezzaszamba7 elvezzaszamba7
Hello
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
#16091   2025. 01. 03. péntek 14:13
Feri50. Feri50.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
#16090   2025. 01. 03. péntek 13:58
SUPERWILD SUPERWILD
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
#16089   2025. 01. 03. péntek 13:57
78empi 78empi
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
#16088   2025. 01. 03. péntek 13:53
Fokozzuk Fokozzuk
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
#16087   2025. 01. 03. péntek 13:21
Peeti86 Peeti86 VIP
Ha nem csak otthon élnétek meg az izgalmakat smile
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel smile
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
#16086   2025. 01. 03. péntek 11:26
X Törölt felhasználó (4767667)
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
#16085   2025. 01. 03. péntek 06:34
jami87 jami87
Kedves Párok!

Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.

Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.

Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
#16084   2025. 01. 03. péntek 05:19
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki //////örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /<><><><><
#16083   2025. 01. 03. péntek 03:51
kismano2210 kismano2210
Idős pár házibarátja lennék,többit privin
#16082   2025. 01. 02. csütörtök 22:28
M-anus M-anus
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.

Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
#16081   2025. 01. 02. csütörtök 22:05
freeszex3 freeszex3
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
#16080   2025. 01. 02. csütörtök 21:13
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások ! finom
#16079   2025. 01. 02. csütörtök 19:11
Tetkopi Tetkopi
Jelentkeznék smile wave

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17178db
Utolsó üzenet: tegnap 20:59

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!