Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szívesen csatlakoznék párokhoz optimális esetben, örülnék ha tartósabb alakulhatna belőle, kizárólag hetero alapon. Kedvelem a kicsit perverzebb és az érzéki szexet is.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok,nem is tudtuk hogy van ilyen fórum.

Bi párok házibarátja lennék!
Sziasztok!
Diszkrét, kultúràlt pasi keres nyitott pàrt.
Diszkrét, kultúràlt pasi keres nyitott pàrt.
Hello
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén. Csak olyan aki hétvégén szabaddá tudja tenni magát.
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Ha nem csak otthon élnétek meg az izgalmakat
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.

Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel

Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki //////örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /<><><><><
Idős pár házibarátja lennék,többit privin
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Jelentkeznék