Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Akkor tükröröd az intelligencia szinted és normális pár nem áll veled szóba.
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 01. 11. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 11:36

Hát kiirom sok kamus miatt olyan párt keresek ahol a nő igazi kurva és imád a fasszal játszani akar a párjával is bi 3as
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok. 59éves pár keres ma este Szekszárdon pasit!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Hát kiirom sok kamus miatt olyan párt keresek ahol a nő igazi kurva és imád a fasszal játszani akar a párjával is bi 3as
Cegléd és környékén idöseb párral ismerkednék. Bisex kedvelö 50 éves pasi vagyok. Nem csak egy kaladra keresek.Sok mindenre nyitot vagyok. Ismerjük meg egymást.Irjatak privátba!!! Üdv
Sziasztok! Házibarát lennék 50 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Házibarát lennék,akár bi párnál is! Budaörs kke
Kecskeméten házibarát állást keresek......
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Jó ajánlat ,,,,,,sok sikert neked .
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (2025. 01. 10. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 15:22

Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Nyiregyhazan igenyes bisex pasi hazibarat lenne
Idős párt keresek alkat mindegy...
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok.
Házaspárt keresek, 29 éves srackent csatlakoznék.
Pest vármegye. Nagy cici előny..
Házaspárt keresek, 29 éves srackent csatlakoznék.
Pest vármegye. Nagy cici előny..
Pasit keresünk 3.nak