Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16258   2025. 01. 16. csütörtök 18:28
Dr. Nooo Dr. Nooo
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
#16257   2025. 01. 16. csütörtök 17:19
X Törölt felhasználó (4765387)
Szép napot. Szivesen ismerkednék csatlakoznék. Akár nálam is meg oldható akár ma is. Masszázs is.
#16256   2025. 01. 16. csütörtök 16:47
X Törölt felhasználó (4600472)
Sziasztok.
29 éves srackent ápolt házaspárt keresek. Házibaratnak csatlakoznék.
Whatsappom van .
Pest megye, Budapest
#16255   2025. 01. 16. csütörtök 14:44
elvezzaszamba7 elvezzaszamba7
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
#16254   2025. 01. 16. csütörtök 14:39
Sűrű00 Sűrű00 VIP
Sziasztok 25 éves ápolt férfi vagyok szívesen csatlakoznék akar idősebb párokhoz is smile távolság nem akadály ha erdekel írj üzenetet smile
#16253   2025. 01. 16. csütörtök 09:35
Tom1111 Tom1111
Üdv! Hellyel rendelkező, közeli szimpatikus partnert keresünk, ( max 45 év!!) házibarát/titkos partner kapcsolatra, hölgy részére. wave
#16252   2025. 01. 16. csütörtök 09:19
Samsung2022 Samsung2022
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő baranya vagy somogy megyei házaspárt, ,
, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt kenyesztetnénk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.kor alkat nem számít, érezzük jól magunkat!!!
Ha felkeltetem az érdeklődést privatba jelezd ,jelezzétek!!
#16251   2025. 01. 16. csütörtök 09:12
Samsung2022 Samsung2022
Sziasztok házibarat lennék baranya Somogy megye ,kor alkat nem számít, ha felkeltettem az érdeklődést privátba írj,írjatok!!!
#16250   2025. 01. 16. csütörtök 08:53
Istike333 Istike333
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
#16249   2025. 01. 16. csütörtök 08:19
RODGER22 RODGER22
Lányokal högyekel ismerkednék camoznék beszélgetnék bármi lehet.
#16248   2025. 01. 16. csütörtök 07:39
Dr. Nooo Dr. Nooo
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
#16247   2025. 01. 16. csütörtök 07:16
snoop snoop
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
#16246   2025. 01. 16. csütörtök 06:34
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
#16245   2025. 01. 16. csütörtök 06:28
rozsoma78 rozsoma78
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi házibarátnak szegődne, ápolt párhoz pár hölgy örömére, adatlapom valós,utazás lehetséges.
#16244   2025. 01. 16. csütörtök 05:37
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is ez csak opció /////
#16243   2025. 01. 15. szerda 21:55
biis biis
Sziasztok!
Keresek biszex pàrt az adatlapom szerint..
#16242   2025. 01. 15. szerda 19:02
rld9507 rld9507
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
#16241   2025. 01. 15. szerda 17:05
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, házibarát lenne a hölgy örömére! Győr
#16240   2025. 01. 15. szerda 16:21
Dr. Nooo Dr. Nooo
Sziasztok,
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr.
Szép napot
#16239   2025. 01. 15. szerda 12:53
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások ! finom

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17178db
Utolsó üzenet: tegnap 20:59

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!