Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján ismerkednènk! Biszex srácok megkeresèsèt sem utasítjuk el

Nyitott pár barátja lennék!
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!
Rendszeresen meglátogatható partnert, párt keresek fehérvár és környékéről.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
50-60+ párnak szívesen lennék a házibarátja!
Szép jó reggelt
Házibarát lennék rendszeres találkákra,
keresek egy olyas fajta párt akiknek az erotika igenis számít.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést a közelemből.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Házibarát lennék rendszeres találkákra,
keresek egy olyas fajta párt akiknek az erotika igenis számít.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést a közelemből.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Sziasztok!
Szimpi, nyitott pàr baràtja lennék.
Szimpi, nyitott pàr baràtja lennék.
Sziasztok! Adatlapunk alapján ismerkednènk!
Sziasztok.
Kedves , ápolt , sportos ,185cm ,30as vastag farkú pasi csatlakozna házibarátként hosszútávon.
Nem udvarolni akarok hanem használni keményen a nődet!
Akár már ma este is!
Kedves , ápolt , sportos ,185cm ,30as vastag farkú pasi csatlakozna házibarátként hosszútávon.
Nem udvarolni akarok hanem használni keményen a nődet!
Akár már ma este is!
Házibarát lennék .
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok oda -vissza alapon ::::::::!!!!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok!
27 éves szabolcsi srác vagyok.
Van itt pár akihez csatlakozhatnék?..
Fotóim vannak feltöltve.
Üdv: Béci
27 éves szabolcsi srác vagyok.
Van itt pár akihez csatlakozhatnék?..
Fotóim vannak feltöltve.
Üdv: Béci