Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfiakat. Helyünk van!
Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok,
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Hosszútávra keresek partnert.
Ha esetleg írsz egy levelet ,azt megköszönném.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortán.
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Hosszútávra keresek partnert.
Ha esetleg írsz egy levelet ,azt megköszönném.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortán.
Sziasztok! Egri vagy környéki párok , házaspárok, titkospárok házibarátja lennék...Akár napköbeni találkozókra is.. Bélapátfalván búvóhellyel is rendelkezem . Viszont kersem nyitott hölgypartnerem is..
Bármilyen megoldás érdekel ..

Budapesti 60-as ápolt nem független pasi házibarátnak szegődne, hölgy örömére..
Nagy méretű férfit keresünk feleség örömére .házibarát házibarátnak.
Házibarát lennék.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
nagy mérettel keresek
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Házibarát jelleg is.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Házibarát jelleg is.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok! Profi masszázstudással keresem igényes, értelmes, kedves, hetero pár/hölgy társaságát a hölgy örömére. 30-as, de fiatalabbnak kinéző, igényes, kedves srác vagyok. 55 éves korig várom a megkereséseteket! Erotikus masszázs, kukkolás, többes, cuckold, amikben szívesen benne lennék. Szép napot mindenkinek!
Kecskeméti párhoz csatlakoznék
házibarát lennék. Lásd adatlapom.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék az adatlapom szerint.
Hàzibaràt lennék az adatlapom szerint.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen csak kukkolás is érdekel!!
Magára igényes biszexuális házibarátot keresünk csak Budapesten és valóban biszexet !!!!!!!