Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Szombatra keresünk egy normális igényes pasit a közelünkben. Kezdők vagyunk de vágyunk a 3 as élvezkedesre és a cuckold játék. Jelentkezés itt de e-mailben a további kapcsolat. Fotó szükséges. De jó lenne egy normális házi barátot találni. Idáig sajnos nem igazan járunk sikerrel. Tehát csak komoly elhatározású 40-és pasit keresünk tartós élvezetekre privát üzenetben. Köszönjük.
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék biszex pàrnak.
Hàzibaràtja lennék biszex pàrnak.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Megprobalkozok a lehetetlennel hatha sikerul.
En egy huszasevei kozepen jaro, masok elmondasa alapjan jokepu normalis inteligens sportos pasi vagyok.
Azert vagyok itt mint sokan masok…hogy megeljem a vagyaimat.
Legfobb vagyam megismerni egy normalis szimpatikus jofej part, akivel amolyan baratsag extrakkal dolog alakulhat ki.
Ha esetleg erdekellek titeket akkor varom a leveleiteket es elkezdhetjuk az ismerkedest!
En egy huszasevei kozepen jaro, masok elmondasa alapjan jokepu normalis inteligens sportos pasi vagyok.
Azert vagyok itt mint sokan masok…hogy megeljem a vagyaimat.
Legfobb vagyam megismerni egy normalis szimpatikus jofej part, akivel amolyan baratsag extrakkal dolog alakulhat ki.
Ha esetleg erdekellek titeket akkor varom a leveleiteket es elkezdhetjuk az ismerkedest!

Swinger Yours bulikra fel!
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is
Jöhettek többen is
Üdv Merci és Peti,
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is

Jöhettek többen is
Üdv Merci és Peti,
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Kecskeméti biszex pár házibarátja lennék hosszabb távon mindkét fél örömére
Sziasztok! 40-es, magas, igényes férfi csatlakozna párhoz, de akár dogging vagy bukakke bulikban is szívesen részt venne. A tetszem a képem alapján, ismerkedjünk, hátha...
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Jelen
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 18:24

Ha van megfelelő jelentkező ilyen adotságokkal,vagy kettő,szóljatok nekünk is.
Ha van megfelelő jelentkező ilyen adotságokkal,vagy kettő,szóljatok nekünk is.
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 08:08

Sportos , izmos nagyon jóképű !!! Mások szerint is ! Méretes , vastag farkú pasit várnánk hármashoz .
Hazibaratja lennék pároknak Jászberény ill 50km körzetéből
Aktuális a keresésem. Adatlap!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Orál centrikus Bi Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid