Sziasztok!
Szimpi, diszkrét pàrral ismerkednék.
Szimpi, diszkrét pàrral ismerkednék.
Sziasztok.MA vagy Holnap estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Kedves párnak (lehetnek idősebbek is) szívesen lennék házibarátja.
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok.
Hàzibaràt lennèk.
Àpolt igènyes fèrfikènt,kitató farokkal keresek hàzaspàrt. Rendszeres ,kellemes együtlètekre,kapcsolatra.
Hàzibaràt lennèk.
Àpolt igènyes fèrfikènt,kitató farokkal keresek hàzaspàrt. Rendszeres ,kellemes együtlètekre,kapcsolatra.
Sziasztok! 48éves csinos hölgy 50éves pasi keres megfelelő partnert hosszabb távra. Lehetőleg fotóval lévők írjanak majd nekünk! Köszönjük Csaba-barby
Sziasztok !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Házibarát kerestetik, csak a közelünkből.Heti rendszeres találkozáshoz.
Privátban kérjük a jelentkezést, erősen szűrjük jelentkezést.
Privátban kérjük a jelentkezést, erősen szűrjük jelentkezést.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
nagy mérettel keresek

Sziasztok.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
nagy merettel keresek
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Szombatra keresünk egy normális igényes pasit a közelünkben. Kezdők vagyunk de vágyunk a 3 as élvezkedesre és a cuckold játék. Jelentkezés itt de e-mailben a további kapcsolat. Fotó szükséges. De jó lenne egy normális házi barátot találni. Idáig sajnos nem igazan járunk sikerrel. Tehát csak komoly elhatározású 40-és pasit keresünk tartós élvezetekre privát üzenetben. Köszönjük.
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék biszex pàrnak.
Hàzibaràtja lennék biszex pàrnak.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.