3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Lenek házi kedvenc Pest megye privat
Január közepe felé keresünk Bp.-i hellyel rendelkező 40 pluszos férfiakat!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok.
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok!
Kedves, bi férfitagu pàrral baràtkoznék.
Kedves, bi férfitagu pàrral baràtkoznék.
Sziasztok!Mai napra keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Sopronban házibarátkoznék.... Lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra keresek intelligens partnereket.
Sziasztok!
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.
Sziasztok! Békés megyei párral ismerkednék hosszabbtávú kapcsolatra 50 éves magyar férfiként, üzenetet privátban várom.
Olyan Párral szeretnék ismerkedni ahol a Hölgy imádja, ha nyalják és nyitott játékok bevonására a teljes orgazmus irányába
G pont vibrátor és léghullámos csikló izgató na és természetesen a szám - nyelvem és az ujjaim
G pont vibrátor és léghullámos csikló izgató na és természetesen a szám - nyelvem és az ujjaim
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok Pesten valaki? 27f
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék diszrét házibarátja! Borsod,Heves,Szolnok,Pest megye előny..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

speer25