Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Bpesti 60-as ápolt nem független pasi házibarátnak szegődne.
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Sziasztok. egri enyhe bisex pasi vagyok akii, párhoz csatlakozna a hölgy örömére is !
Sopronban házibarátkoznék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra ! Imádom a pisis játékokat is ! /// Csak a közelből keresek ! Messziről nincs értelme szerintem /

Adatlapom szerint is lennék házibarát.
Keress meg itt, nézd át az adatlapom, írj levelet.
Utána jöhetnek a részletek
Keress meg itt, nézd át az adatlapom, írj levelet.
Utána jöhetnek a részletek

Sziasztok! Ápolt és igényes, kellő tapasztalattal és nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék szimpatikus párt, akik Keszthely-Balatonmária-Fonyód környékén töltik a szabadidejüket rendszeresen.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok Jászberényi és környékén keresek hölgyet vagy párt
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok, hazibarát lennék egy korrekt párnak
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!