Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok.Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Bp környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Hosszú 7vege alkalmából hazibaratja lennék párok ak hölgyeknek,írj ha érdekel
Pesten, Pestmegyében házibarátkoznék. Intelligens pár?
Kecskeméti biszex párhoz társulnék mindkét fél örömére
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Rendszeres találkákra keresünk potens házibarátot.
Házibarát lennék nagy farokkal.lásd adarlapom.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok
Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit szopnék…
Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit szopnék…
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is..
Pár házibarátja játszótársa szeretnék lenni bi uni vagyok ki imádok nyalni szopni akár szopatni is dugható vagyok én is dugók szivesen ha érdekes irj privátba
Pár házibarátja lennék rendszeresen székesfehérvár és környékén.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.