Sziasztok

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/// Molett párok is érdekelnek //// csak a közelből ……//// úgy van értelme ennek //////
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok,
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Hosszú hétvégére keresek párokat kellő potenciával es tapasztalattal.
Fogadni tudok Balatonon de utazás sem okoz gondot.
Sziasztok!
26 éves sportos értelmes és humoros srácként szívesen ismerkednék párokkal Budapesten és Pest Megyében
26 éves sportos értelmes és humoros srácként szívesen ismerkednék párokkal Budapesten és Pest Megyében

Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok.Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Bp környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Hosszú 7vege alkalmából hazibaratja lennék párok ak hölgyeknek,írj ha érdekel
Pesten, Pestmegyében házibarátkoznék. Intelligens pár?
Kecskeméti biszex párhoz társulnék mindkét fél örömére
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Rendszeres találkákra keresünk potens házibarátot.