Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
házibará tlennék ,olvass adatlapot.
Kecskemét környékén keres valaki harmadiknak fiút? Ha igen, uzenetben keressen

Sziasztok. Székelyföldön nyaralunk, júliusban valószínűleg. Kovászna megyei fiú társulna hozzánk?
Bpesti ápolt 60-as pasi házibarátnak szegődne.
Miskolci párt keresek ahol ketten szopnanak illetve szopnék a hölggyel
Sziasztok!
Pàrral baràtkoznék.
Pàrral baràtkoznék.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Keresnék egy olyan túlfűtött párost akik fiút keresnek hosszútávú barátnak. Ahol a cél a Hölgy maximálisan forrón tartása, kényeztetése, élveztetése remegésig, kifulladásig, ahol minél többet kap, annál jobban és mocskosabban imádja a faszt, akár egész éjjel...és mindezeket egyre jobban csak fokozni

Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Tanyán, kertes házban lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán, h@z körül és jól éreznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.26.)szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Jólszituált ápolt, kedves férfiként ma estére keresem pár tarsaságát 40 felett, hetero alapon, kizarólag a kedves feleség örömére, masszázs, szerepjáték. Teljes diszkrécióval, szép napot. CSAK Budapesten, köszönöm
Sziasztok! Komoly valós párokkal ismerkednék privátban...Köszönöm!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén.
Sziasztok!
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Sziasztok Békés megyében ismerkednék párral vagy hölgyel.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.