Sziatok !
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Sziasztok! Párt keresek,ápolt,sportos helyes férfi vagyok.
Szívesen találkoznék igényes Párral vagy igényes egyedülálló hölggyel!
Utazni tudok, illetve helyem is van!
Utazni tudok, illetve helyem is van!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok még MA ESTE Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Pàrt keresek diszkrétet, igényeset.
Pàrt keresek diszkrétet, igényeset.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna! Olvass adatlapot.Péntek este és szombat délelőtt hely is megoldott!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna! Olvass adatlapot.Péntek este és szombat délelőtt hely is megoldott!

Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ………….
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Van szabolcs megyébe pár aki pasit keres?.
Diszkréció fontos.
Van szabolcs megyébe pár aki pasit keres?.
Diszkréció fontos.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Miskolci párt keresek ahol mind ketten szopnának engem
Sziasztok párhoz csatlakoznék szivesen !
Parokhoz csatlakoznék,akár hosszú távon is! Enyhe bi dolgok is ok!