Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Esztergomban és környékén szivesen csatlakoznék.
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hazibarat lennék pároknál,írj privát
Szopatnék egy kellemeset székesfehérváron
Sziasztok!
Mackós alkatú tetovált piercinges magyar etnikumú srác vagyok.
Azt a hölgy partnert keresem Ózd és környékén aki ráülne az arcomra nyalatná a popsiát punciját akár viszonzatlanul is .
Mackós alkatú tetovált piercinges magyar etnikumú srác vagyok.
Azt a hölgy partnert keresem Ózd és környékén aki ráülne az arcomra nyalatná a popsiát punciját akár viszonzatlanul is .
Sziasztok.Egri vagyok, párok házibarátja szeretnék lenni .

Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes férfiként kalandoznék hétfőn, nap közben Balatonmária-Keszthely környékén. Helyem van.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés webcam bármiben bennevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető. irj és beszéljünk
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznèk! Minden infó ès kèp az adatlapon!

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párhoz csatlakoznék!
Hellyel rendelkező házibarátot keresek fehérváron akit rendszeresen meglátogathatok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat /////HÁZIBARÁT SZERETNÉK LENNI HOSSZÚTÁVRA !!