Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Hosszan:
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Szia ! Kár hogy kicsit messze vagy !
(Ez egy válasz bambabéla üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 13:41

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàr baràtja lennék.
Nyitott, diszkrét pàr baràtja lennék.
Szerda csütörtök péntek Debrecen leszek párt keresek bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni helyem nincs kocsim van irj privátba.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
házibarát lennék.
Sziasztok szívesen csatlakoznèk párokhoz

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Mackós, 28 éves srác vagyok, aki szeret adni és kapni is az élvezetből. Diszkrét, ápolt, és ha kell, gyengéd… ha kell, kicsit vadabb is. Ha vonzanak a telt, ölelni való testek, és benne vagy egy kis kalandban, írjatok bátran!
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretnek közösen, együtt kényeztetni! A viszonzás természetesen nem maradhat el ha van rá igény.

Sziasztok! Sopronban házibarátkoznek.
Kedves Párok!
Hosszan:
Hosszan:
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.