Sziasztok!
Enyhén biszex, vagy ez irànyba érdeklődő pàr baràtja lennék.
Enyhén biszex, vagy ez irànyba érdeklődő pàr baràtja lennék.
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Rendszeres találkákhoz keresünk potens, szőrtelen házibarátot.
Rendszeres találkákhoz keresünk potens, szőrtelen házibarátot.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat //

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szia keresek egy párt ki harmadiknak férfit keres bi uni vagyok mivel imádok nyalni szopni szopatni lehet dugni is szinte mindent szeretek 180cm magas 105kg 14 4es borotvált farkam van.helyem nincs kocsim van utazni tudok ma és holnap este Debrecenben vagyok itt keresek most.irj privátba ha érdekel
Kecskemét környéki biszex párt keresek kalandra
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kedves swingerezni vágyók, kezdők és haladóknak egyaránt ajánlott Swinger Yours eseményeink:
Ne csak otthon a zárt ajtók mögött
Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Ne csak otthon a zárt ajtók mögött

Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Budapesti ápolt nem független 60-as pasi házibarátnak szegődne, egy ápolt párhoz a hölgy örömére.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok! Sopronban házibarátkoznek.
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretnek közösen, együtt kényeztetni! A viszonzás természetesen nem maradhat el ha van rá igény.

Mackós, 28 éves srác vagyok, aki szeret adni és kapni is az élvezetből. Diszkrét, ápolt, és ha kell, gyengéd… ha kell, kicsit vadabb is. Ha vonzanak a telt, ölelni való testek, és benne vagy egy kis kalandban, írjatok bátran!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!