Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Szép estét,
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét

Egy megbízható, kedves, intelligens fiút keresünk házibarátnak, szigorúan 35 éves kor alatt.
Ha magadra ismertél, ne habozz! Előny, ha te is Pesten élsz, 180cm alatt vagy, és vastag szerszámod van.

Várjuk jelentkezésedet!
Ui.: Komolyan szeretnénk ismerkedni, a nagyszájú kalandorok kíméljenek!
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
50 éves szeximádó, perverz, mackós, bi férfi ,mindenre nyitottan , keresi hölgyek, párok társaságát nagy türelemmel! Bármi összejöhet!
Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a punciját.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sopronban házibarátkoznek.
Házinarát lennék
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés webcam bármiben bennevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető
60+os párral barátkoznék telt kővér nagy mellű nem borotvált Baranyai pár érdekel
Sziasztok!
Enyhén biszex, vagy ez irànyba érdeklődő pàr baràtja lennék.
Enyhén biszex, vagy ez irànyba érdeklődő pàr baràtja lennék.
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Rendszeres találkákhoz keresünk potens, szőrtelen házibarátot.
Rendszeres találkákhoz keresünk potens, szőrtelen házibarátot.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat //

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !