Üdv .extra nagy farkú házibarát lennék.
Sziasztok,
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok, a xi. kerületben élek.
Hello , sziasztok !
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Sziasztok állandó házibarátot keresünk .Közös programok akár utazás hosszú hétvége, jo sok tartalmas élményekkel!!Csak es kizárólag szimpatia alapján. Erősebb méretel rendelkező férfiakat keresünk. Köszönjük.
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Sziasztok!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Házibarátot keresnénk a párommal. 186/86 172/60 sportos inteligens tiszta diszkrét Budapesti pár hasonlót keres. Bikíváncsi pár.
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Jo reggelt.
Házibarát szolgálataimat ajánlanám.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Hogy miért a közelembe?
Hogy rendszeresen, akár minden napos lehessen a kapcsolatunk.
Amennyiben szimpatikus az adatlapom akkor várom az érdeklődö levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Házibarát szolgálataimat ajánlanám.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Hogy miért a közelembe?
Hogy rendszeresen, akár minden napos lehessen a kapcsolatunk.
Amennyiben szimpatikus az adatlapom akkor várom az érdeklődö levelet.
Köszönöm a figyelmet.