Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Miskolcon lennék házibarát. Pici ilyen jellegű tapasztalattal.
Sziasztok! Holnap, szombaton délelőtt kalandoznék egy igényes, diszkrét párral hármasban. Kecskemét-Szeged-Békéscsaba vonalon, de bárhonnan írhattok a dél Alföldröl, meglátogatlak Titeket szívesen. Egy bevállalós pár minden kívánságát örömmel teljesíteném. Privátban írjatok, ha lenne kedvetek egy kis mókához holnap, azaz szombat délelőtt!
Sopronban házibarátkoznek
Ma estére, keresünk egy pasit,a hölgy kényeztetésére.Ha lehet, legyél független! Több alkalom lenne a legjobb!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Komoly inteligens Cuckold part keresek , en 190 cm 99kg 20 cm Bull vagyok aki hosszutavra keres Gyor kornyeken....
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Hétfőre vagy keddre keresünk valakit, Budapesti ,napközbeni találkára, helyed legyen,,,priviben írj.
Tartós baràtsàgra,szexkapcsolatra keresek hölgyet,hàzaspàrt. N
Kitartó , kemény , kellemes méretű , tapasztalt férfit keresünk házibarátnak .
Írtam nektek.
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 08:37

Kitartó , kemény , kellemes méretű , tapasztalt férfit keresünk házibarátnak .
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

50 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Egy kedves pár házibarátja lennék Nagykanizsa környékén!
Sziasztok.
Hazaspar házibarátja lennék szívesen, Pest megyeben, illetve Budapesten.
30 év koruli srac vagyom, normal alkattal.
Privat uzenetet varok
Hazaspar házibarátja lennék szívesen, Pest megyeben, illetve Budapesten.
30 év koruli srac vagyom, normal alkattal.
Privat uzenetet varok
Sziasztok Lenne kedve valakinek ismerkedni?
Idősebb urat keresünk 3-ho 55-70 év között(kövérek kérem ne!) a hölgy csinos,izgató karcsú nagy feszes mellú,tudj utazni,Pestmegyében vagyunk,Képed legyen!Köszönjük!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !