Sziasztok! Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén!

Szép estét!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.

Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
nagy mérettel keresek.
Igényes párt Párt vagy egyedül élő hölgyet keresek ma estére hetero alapon! Utazni tudok fogadni is! Budapest Székesfehérvár Balaton környéke!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sopronban házibarátkoznek
Debrecenben keresek....
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Adatlapom szerint szivesen lennék házibarát !

Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Sziasztok,
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas.
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet max pasziv férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek!
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek!