Adatlapom alapján keresek! Leginkább párhoz csatlakoznék házibarátként nem csak egy alkalomra a hölgy tag legnagyobb örömére!
[URL=
]kép1[/URL]
[URL=

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Szívesen lennèk egy szimpatikus pár házibarátja!
Nekem nem a kor vagy a testalkat fontos,hanem sokkal inkább az,hogy szimpatikusak legyünk egymásnak ès megtaláljuk az összhangot!

Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szia!
Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szép estét!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok Pár esetleg Hölgy társaságát keresem minden jóra
Ha gondoljátok írjatok
Szép napot.
Ha gondoljátok írjatok
Szép napot.
Állandó kapcsolatra jó adottságokkal keresünk XXL feleségem mellé házibarátot.
STD igazolást nekünk soron kívül és ingyenesen elvégeztek a lakcím szerinti körzetes szakrendelőben, mi csak így tudunk ismerkedni idegennel, biztonság adott és elvárt. Cserében crampie élmény megélhető. Szerintem a gumis kibehuzogatásnál sokkal intimebb dolog.
Mivel ez egy házibarát topic, úgy gondolom ezek az adott és elvárt minimumok teljesen természetesek, nem alkalmi szexpartnert keresünk hanem házibarátot.
(Talán az admin egyszer rendet rak és elkezdi szűrni a topicot)
STD igazolást nekünk soron kívül és ingyenesen elvégeztek a lakcím szerinti körzetes szakrendelőben, mi csak így tudunk ismerkedni idegennel, biztonság adott és elvárt. Cserében crampie élmény megélhető. Szerintem a gumis kibehuzogatásnál sokkal intimebb dolog.
Mivel ez egy házibarát topic, úgy gondolom ezek az adott és elvárt minimumok teljesen természetesek, nem alkalmi szexpartnert keresünk hanem házibarátot.
(Talán az admin egyszer rendet rak és elkezdi szűrni a topicot)
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
50 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot vagy srácokat!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
sziasztok debreceni 40s pár vagyunk estére van egy szabad helyünk horvátórszágba indúlunk 7napra lány részére lányos játékokra

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén!