Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi házibarátnak szegődne hölgy örömére hosszabb távon.
Szia mindenki. Nőt vagy párt keresek rendszeres diszkrét találkozásra. Vác és környéke előny. Privátban várom a jelentkezést
Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is. Ne jelentsen gondot ez
Debreceni házibarátnak szegődnék.....
Hello szívesen ismerkednék párokkal hölgyekkel hosszú távra

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, pár házibarát ja lenne, csak a hölgy örömére! Hosszú távra keresek. Győr
Sziasztok szép napot mindenkinek keresnék budapesti nagyon diszkrét szelíd úriembert aki szeret női szexi cucokba szeretkezni akár hosszú távra akár alkalmilag helyed legyen csak komoly érdeklődők jelentkezését várom írj Budapest
Adatlapom alapján keresek! Leginkább párhoz csatlakoznék házibarátként nem csak egy alkalomra a hölgy tag legnagyobb örömére!
[URL=
]kép1[/URL]
[URL=

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Szívesen lennèk egy szimpatikus pár házibarátja!
Nekem nem a kor vagy a testalkat fontos,hanem sokkal inkább az,hogy szimpatikusak legyünk egymásnak ès megtaláljuk az összhangot!

Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szia!
Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szép estét!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.