Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Kerepes en Kis tabu mentes izgi?
Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Szívesen házibarátkoznék.

Sziasztok!Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Mond házibarátunk akarsz - e lenni ???
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Bács Kiskun megyében keresek hölgyet párt tartós és tartalmas kapcsolatra. Metélt farkam van ha kiváncsi vagy várom jelentkezésed.
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet!
Izgat a sex chat is! Helyem és autóm van
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet!
Izgat a sex chat is! Helyem és autóm van
Sziasztok.
Barátnőmmel házi barátot keresünk hosszabb távra.
Normális, igényes férfi személyében.
Budapesten hely megoldott.
Akár ma este.
Képed legyen a hölgy dönt!
Barátnőmmel házi barátot keresünk hosszabb távra.
Normális, igényes férfi személyében.
Budapesten hely megoldott.
Akár ma este.
Képed legyen a hölgy dönt!
Szia mindenki. Nőt vagy párt keresek rendszeres diszkrét találkozásra. Vác és környéke előny. Privátban várom a jelentkezést
Kecskemét környéki biszex párnál házibarát szolgálatot vállalnék

Mára, holnapra vagy szombat késő estére keresek párt vagy pár hölgy tagját. Többféle felállás és fantázia is jár a fejemben,
21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.

21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hétvégén csatlakoznak párokhoz,hölgyeket,többit privinn
Igényes izgató Roma milfet keresünk Bi érdeklődéssel Szabolcsban!