Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokira esetleg orálra!Külön izgat ha nős vagy és nagyméretű.Igényes ápolt vékony de sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből,Hétköznap érek rá csak esténként,hétvégén jó korábban is.Kérlek csak akkor irj ha tényleg akarsz találkozni,nem levelezni szeretnék!Köszönöm!
Kaposváron van olyan hölgy aki alklammankként melytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!csak diszkreten!
Sziasztok!
Valóban 23-cm farkammal, ma este heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek .
Valóban 23-cm farkammal, ma este heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek .
Sziasztok! Feleséget , Barátnőt kényeztetnék a férje , párja előtt . Cuckold , dogging , Wife sharing, vagy szeretkezés is. Hétköznap kora este is. Utazni tudok, s hellyel rendelkezem! Balatonfüred és környéke!

Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén ismerkednék párokkal!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! 35 éves, normális, igényes pasi vagyok! Pár hazibaratja lennék! Fogadni is tudlak Titeket otthonomban, de utazás is megoldható.
Kapcsolatot keresek....minden megoldás érdekel!
Kellemes pár társaságát keresem, adatlapom szerint.

Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok...holnap 7 orátol délig,Békés, Csongrád, megyében szivesen meg látogatnék egy párt a hölgy örömére,,Hetero magyar pasi vagyok swingerben többesben jártas.
Keressetek privátban.
Keressetek privátban.
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok,
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is..
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is..
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Fejér megyén belűl keresek idősebb párt ahol be szálhatnék a hölgy örömére heteró alapon ...
18/6 valós vastag és kemény kitartó mérettel rendelkezem
Utazni tudok !
Hosszabb távra gondolkozom
Diszkréció elvárt és adott
18/6 valós vastag és kemény kitartó mérettel rendelkezem
Utazni tudok !
Hosszabb távra gondolkozom
Diszkréció elvárt és adott
Sziasztok! Korrekt 60+-os párhoz csatlakoznék! Eger és 100 km