Szabolcsban hetero 48 éves pár hetero pasit keres 3 nak 25 tól 50 ig
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
50-es Férfi Vagyok , olyan Fiatal Lányt vagy Fiatal Párt keresek Aki vagy Akik szívesen huncutkodnának egy 50-es Pasival ....
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében pároknak házibarárja lennék. 26 éves átlagos pasi vagyok.
Sziasztok! Szivesen ismerkednek budapest es kornyeken, helyem nincs. Adatlapon rajta minden

Fejérben pár ???
Heteró alapon..?
Heteró alapon..?
Sziasztok, házibarát lennék Pest megyében és Budapesten
Jelen
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2025. 09. 10. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 10. szerda 22:29

Sziasztok!
Értelmes, intelligens, olvasni tudó fiúval ismerkednénk MAXIMUM 32 éves korig!!
Értelmes, intelligens, olvasni tudó fiúval ismerkednénk MAXIMUM 32 éves korig!!

Sziasztok! Egri vagyok, hölgyek, párok házibarátja lennék!

Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Kedves, nyitott, szexi párral ismerkednék közös programok, kalandok szervezéséhez. Fiatal, átlagos testalkatú, diszkrét és értelmes társaság vagyok. Ha van kedvetek ismerkedni velem írjatok bátran! Kelet-Magyarországról leginkább.
Ma Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, írjatok bátran!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt
Feri
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt

Feri
Szombat éjszakára keresnék Hölgyet vagy Párt Pécsett a Corso hotelben. Utiköltséget én állom
Sziasztok!
Aktív barátot keresünk, de kíváncsi heteró is lehetsz ha nem gond hogy mind a ketten foglalkoznánk veled. Esténként és hétvégén érünk rá. Ha helyed is van előnyt jelent. Max 100km körzetben keresünk.
Aktív barátot keresünk, de kíváncsi heteró is lehetsz ha nem gond hogy mind a ketten foglalkoznánk veled. Esténként és hétvégén érünk rá. Ha helyed is van előnyt jelent. Max 100km körzetben keresünk.