Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Ismerkednék adatlapom szerint
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szia! szivesen megismerkednék veletek.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:27

Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Veszprém környékén vállalnék ilyen pozíciót. Ne az adatlapom nézd, írj, kérdezz.
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok!
Hosszabb tàvon baràtja lennék egy nyugodt, baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Hosszabb tàvon baràtja lennék egy nyugodt, baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
45éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Izgalmas partnerek, de engem a találkozáskor felültettek.
(Ez egy válasz Fefone üzenetére (2025. 09. 13. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcsban hetero 48 éves pár hetero pasit keres 3 nak 25 tól 50 ig
Sziasztok!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
50-es Férfi Vagyok , olyan Fiatal Lányt vagy Fiatal Párt keresek Aki vagy Akik szívesen huncutkodnának egy 50-es Pasival ....
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében pároknak házibarárja lennék. 26 éves átlagos pasi vagyok.
Sziasztok! Szivesen ismerkednek budapest es kornyeken, helyem nincs. Adatlapon rajta minden

Fejérben pár ???
Heteró alapon..?
Heteró alapon..?
Sziasztok, házibarát lennék Pest megyében és Budapesten