sziaztok . szívesen ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,
Igényes ápolt pasiként , vastag intimmel csatlakoznék párokhoz! Akár hosszabb távon is!

Sziasztok! Ismerkednék adatlapom szerint
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szia! szivesen megismerkednék veletek.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:27

Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Veszprém környékén vállalnék ilyen pozíciót. Ne az adatlapom nézd, írj, kérdezz.
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok!
Hosszabb tàvon baràtja lennék egy nyugodt, baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Hosszabb tàvon baràtja lennék egy nyugodt, baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
45éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Izgalmas partnerek, de engem a találkozáskor felültettek.
(Ez egy válasz Fefone üzenetére (2025. 09. 13. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcsban hetero 48 éves pár hetero pasit keres 3 nak 25 tól 50 ig
Sziasztok!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
50-es Férfi Vagyok , olyan Fiatal Lányt vagy Fiatal Párt keresek Aki vagy Akik szívesen huncutkodnának egy 50-es Pasival ....
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében pároknak házibarárja lennék. 26 éves átlagos pasi vagyok.