Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Intelligens soproni vagy környéki párral házibarátkoznék hosszabb távon..
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok ma este pár vagy holgy egy kis kukkolas simogatás beszélgetés? Ha benne vagytok irjatok üzenetet.nograd es Pest megye vac dunakeszi budapest
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Komárom Megyéből házibarátoznék adatlapom szerint! Irjatok! .)
Komárom Megyéből házibarátoznék adatlapom szerint! Irjatok! .)
Sziasztok!
Szívesen találkoznék veletek! Tibi (Ez egy válasz jockey111 üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 16:24
Szívesen találkoznék veletek! Tibi (Ez egy válasz jockey111 üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprém környékén vállalnék ilyen pozíciót. Ne az adatlapom nézd, írj, kérdezz.
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok!
Keresek nyitott, baràtsàgos pàrt.
Keresek nyitott, baràtsàgos pàrt.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Bi kíváncsi szegedi párként, biszex pasit, biszex párt keresünk.
Hazibarat lennék pároknál,jászság ill környéke előny
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Házibarát lennék!