Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kèt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .Àtlagos testalkat 17 19 cm intim.fogadni nem tudunk de utazunk szívesen ha tudtok fogadni ,írj privát
Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok szivesen ismerkednék veletek. Ha az adatlapom szimpi írjatok privatban
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 07:53

Sziasztok!
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Van itt olyan pár akit izgat ha szex közben nézik? Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok! Idősebb párnál lennék házi barát!
Hàzibaràt lennèk!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Párt keresek Pilisvorosvar vagy kornyeken. 30 eves pasikent hetero alapon 40- es korosztaly is erdekes lehet szamomra.
Nagy cicik elony.
Gergo
Nagy cicik elony.
Gergo
Budapesten lennék házibarát pároknak
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Intelligens soproni vagy környéki párral házibarátkoznék hosszabb távon..