Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok!
Szeretnénk megismerni leendő partnerünket.
Keresnénk azt az úriembert, aki 50, vagy 50 feletti, független, egészséges, jó humorú, és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.
Nem hátrány, ha szorult beléd egy adag pervezió, nyitottak vagyunk az új dolgokra is. (Természetesen a normális, kereteken belül.)
Férfi tagunk hetero, szóval a bi hajlamokat nem tudjuk viszonozni. Viszont minket nem zavar, ha Te az vagy.
Minden más privátban!
Puszi!
Szeretnénk megismerni leendő partnerünket.
Keresnénk azt az úriembert, aki 50, vagy 50 feletti, független, egészséges, jó humorú, és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.
Nem hátrány, ha szorult beléd egy adag pervezió, nyitottak vagyunk az új dolgokra is. (Természetesen a normális, kereteken belül.)
Férfi tagunk hetero, szóval a bi hajlamokat nem tudjuk viszonozni. Viszont minket nem zavar, ha Te az vagy.
Minden más privátban!
Puszi!
Sziasztok Szerda 22 vagy 26. Vasárnap Szarvason fogadnék igényes wellness jakkuzis környezetben házaspárokat egy kellemes zavartalan szuper kikapcsolódasra. Akár pár órára ill ott alvás is adott. Szomszéd mentes övezet 100% diszkréció. Jó magam 40 es igényes udvarias sármos férfi vagyok jó potenciával látványos intim mérettel. Jakkuziba ismerkedés szórakozás zene iszogatás nasi és izgalmas tartalmas szex. Levélben írj pusz.

Extrém nagy puncit kenyeztetnek piszkosul imadok nyalni oklozes közben Estleg part szopatni
Extrém nagy puncit kenyeztetnek piszkosul imadok nyalni oklozes közben Estleg part szopatni

Sziasztok. 50-es párt keresek hosszabb távra.
Budapest XX.ker.
Budapest XX.ker.
kisssv1456 nagy örömmel.
(Ez egy válasz kejesparos üzenetére (2025. 10. 15. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 15. szerda 08:48

Budapesten keresünk feleség kényeztetésére intelligens, sportos, jófej pasit.
Részletek az adatlapon. Mail címet írj!!
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...

Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Budapesten keresünk feleség kényeztetésére intelligens, sportos, jófej pasit.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok, ígérgetők NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.