Sziasztok! Egy kedves pàr jàtszótàrsa lennék hosszútávon! Imádok hosszasan kényeztetni! 37 éves igényes, kultúràlt srác vagyok!
Sziasztok biszex házaspár Nagykanizsa környéken ahol szeret szopni a hazaspar közösen illetve duplan punciba diszkrecio napkozben hely fontos
Sziasztok.Házibarát lennék diszkrét Párnál.
Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek, a hőlgy örömére a szexben nincs tabu. Győr. Ír
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Házibarátja lennék hetero alapon egy kellemes, szimpatikus párnak!
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon vastag intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az. Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Sziasztok.Férfi partneremmel keresünk ápolt,jóképű,22-23cm-es intimmel rendelkező férfit az én örömömre,saját hely előny.Csak az adatlapunk alapján ismerkedünk,köszönjük.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Győr - Moson -Sopron - ban keresek párt!
A Szőrös puncit is imádom!
Győr - Moson -Sopron - ban keresek párt!
A Szőrös puncit is imádom!
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Szia , Sziasztok !
Házibaràt lennèk. Adatlapom adott.
Bp. XX ker .
Kor,alkat mellèkes. Àpoltsàg,diszkrèció fontos.
Norbi
Bp. XX ker .
Kor,alkat mellèkes. Àpoltsàg,diszkrèció fontos.
Norbi
Sziasztok! Kis farokkal jelentkeznék párhoz, hölgyekhez!
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok. Mai napra vagy holnapra vagy mindkettőre lányt vagy párt keresek a hölgy örömére. Pécs és környéke de Utazni és fogadni is tudok!nagy potenciával és bő nektárral rendelkezem.

fonyka
Corina Clark