Sziasztok, keresek olyan párt akik házibaratot keresnek. 29 éves srác vagyok.
Hàzibaràt kennèk .
XX ker. Mediterràn lskóparkban üdvözlöm a hölgyeket.
Merj megszólitani, lehet velem beszèlgetni
XX ker. Mediterràn lskóparkban üdvözlöm a hölgyeket.
Merj megszólitani, lehet velem beszèlgetni
Veszprém környékén esetleg pár vagy hölgy diszkrét kapcsolatra? Írj bátran bizalommal
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,200 kg feletti nőnek.Mindent megtennék egy ekkora hölgyért. Nemcsak szexre gondoltam.
Sziasztok!
Hosszútávra keresünk, ha elolvastad a bemutatkozásunkat és, hogy arra jutottál, hogy téged keresünk akkor várjuk a leveled.
Hosszútávra keresünk, ha elolvastad a bemutatkozásunkat és, hogy arra jutottál, hogy téged keresünk akkor várjuk a leveled.
Sziasztok!
Hosszútàvon baràtja lennék diszkrét, kedves pàrnak. Helyem alkalmanként van.
Hosszútàvon baràtja lennék diszkrét, kedves pàrnak. Helyem alkalmanként van.
Sziasztok a héten egyik estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Szombat este pàrral kalandoznék Kecskemét környékén.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok! Egy kedves pàr jàtszótàrsa lennék hosszútávon! Imádok hosszasan kényeztetni! 37 éves igényes, kultúràlt srác vagyok!
Sziasztok biszex házaspár Nagykanizsa környéken ahol szeret szopni a hazaspar közösen illetve duplan punciba diszkrecio napkozben hely fontos
Sziasztok.Házibarát lennék diszkrét Párnál.
Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek, a hőlgy örömére a szexben nincs tabu. Győr. Ír
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Házibarátja lennék hetero alapon egy kellemes, szimpatikus párnak!
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon vastag intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az. Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Sziasztok.Férfi partneremmel keresünk ápolt,jóképű,22-23cm-es intimmel rendelkező férfit az én örömömre,saját hely előny.Csak az adatlapunk alapján ismerkedünk,köszönjük.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.

epoc32
Brittney Skye