Házibarát......minden megoldás érdekel!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!
Az adatlapom alapján ismerkednék. Ha írsz/írtok, válaszolok.
Az adatlapom alapján ismerkednék. Ha írsz/írtok, válaszolok.
Élvezetes szép napot.
Felajánlások vannak ahogy nézem szép számmal.
És érdeklődő van e?
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Nézd át.
Ha lenne rám igény, akkor jelentkezz.
várom
Felajánlások vannak ahogy nézem szép számmal.
És érdeklődő van e?
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Nézd át.
Ha lenne rám igény, akkor jelentkezz.
várom
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Adatlap alapján
Keresünk
Keresünk
Sportos, ápolt, jófej pasiként szívesen csatlakoznék párokhoz Budapesten belül
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy kedves, helyes párt.
Szia, te kis kiéhezett felizgult kemény és méretes faszra vágyó kéjtöl nedves punci tulajdonos!! Én vagyok az a 180 cm magas, 90 kilós, fehér bőrű, jóképű, izmos Pécsi pasi, aki tüsi hajjal és barna szemmel bámul rád, miközben a rendkívül potens, szép vastag farkam 16/5 már ágaskodik a gondolatára, hogy mit művelnék veled. Imádom a puncikat, mint egy őrült szex függő – nyalogatni, szopni, harapni azt a nedves, duzzadt lyukat órákon át, amíg könyörögsz, hogy hagyjam abba, de én csak mélyebbre tolom a nyelvem, és addig nyalok, amíg a punci spricceltetése el nem áztatja az egész ágyat, mint egy gejzír! Utána jön a nagy punci baszás: bedugom a kemény faszomat a szűk, forró lyukadba, és döngetem, mint egy vadállat, előre-hátra, mélyen, durván, amíg ordítasz a gyönyörtől. De ne gondold, hogy ennyivel megúszod – imádom a popsi dugást is, belecsúsztatom a spermával teli duzzadt kemény vastag farkamata szűk seggedbe,és baszlak hátulról, miközben a puncidat ujjazom, hogy dupla élvezetet kapj, és újra spriccelj, mint egy kurva! Ha egy igazi punciimádó perverzre vágysz, aki nem áll meg, amíg ki nem facsar belőled mindent, akkor írj, és én elviszlek a mocskos mennyországba, Pécsről egyenesen a pinádba! !!!
Szia, te kis kiéhezett felizgult kemény és méretes faszra

Cty205
Kayla Louise