Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék.
Hàzibaràt lennék.
Nov.8-án szombaton Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
sziasztok , Hollandiában keresek hőlgyet vagy párt mindkét fél őrőmére.
Sziasztok ma estére vagy péntek (holnap) estére 18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Hazibaratot keresunk Baja es környékén. Az utazas nem gond nem erdekel köszönjük. Csak kis intimmel!
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresem azt a párt aki válaszra is méltat és találkozni is akar. Győr
Sziasztok,
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
Hölgy előtt masztiznék!
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében keresnék párt. 26 éves ápolt átlagos pasi vagyok. Tudok utazni is és helyem is van.
Kecskemét környéki biszex pár diszkrét házibarátja lennék
Bi parokhoz csatlakoznék!
Zala megye pár keresi ápolt értelmes kulturált pasit méretes farokkal helyel rendelkező csak kitöltött értelmezhető adatlappal csak Nagykanizsa plusz 50 km környéke arc intim szőrzet kizáró ok legyszives értelmes kulturált bemutatkozás pocak test szőrzet kizáró ok
Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Sziasztok!
Kölcsönös szimpàtia alapjàn baràtja lennék diszkrét pàrnak.
Kölcsönös szimpàtia alapjàn baràtja lennék diszkrét pàrnak.
Párokhoz csatlakoznék......
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!

harisnyafun