Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Szombat délután,vagy vasárnap napközben,keresnénk egy pasit,adatlap szerint.Lehetőleg,Pest megyéből.Szép napot!
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
Sopronban házibarátkoznek
Házaspárral ismerkednék.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok!
Párral ismerkednék, barátkoznék. Tartalmas kapcsolatot keresek, biszexre nyitott vagyok.
Párral ismerkednék, barátkoznék. Tartalmas kapcsolatot keresek, biszexre nyitott vagyok.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozn
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok. Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit, akit lehet szopni titokban.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
arátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok.
Párhoz Lányhoz csatlakoznék Budapest-Esztergom Környékén.
Egy Finom Forró Olajos masszázst is Kap a Pár Hölgy tagja.
Üzenetben várom a jelentkezőt/Jelentkezőket/
Párhoz Lányhoz csatlakoznék Budapest-Esztergom Környékén.
Egy Finom Forró Olajos masszázst is Kap a Pár Hölgy tagja.
Üzenetben várom a jelentkezőt/Jelentkezőket/
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Sopronban ismerkednék intelligens párral
Sziasztok! Ma délelőttre egy kezdő, közepes mérettel rendelkező fiatal férfit keresünk (25-45) aki előtt megbaszhatnám a feleségem, cserébe kiveri, vagy leszopja mindkettőnket!
Pest megye Déli része, csak fogadni tudnunk, csak délelőtt, ….
Pest megye Déli része, csak fogadni tudnunk, csak délelőtt, ….
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel

dannnia