Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok
Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik szimpátia esetén hosszabb távon szeretnének egy Házibarátot
Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik szimpátia esetén hosszabb távon szeretnének egy Házibarátot
Sziasztok kèt pasi pàrokhoz csatlakozna a hölgy örömère csak hetero alapon.45 46 èves pasik vagyunk lehetöleg Pest megyèben.
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Intelligens ,diszkrét házaspár nagyfarkú házibarátja lennék . N
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről párt keresek
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Szia , Sziasztok !
Sziasztok, 23 éves fiatal srác vagyok, párok házi barátja lennék
Sziasztok!
Pár mindkét tagját orálisan kényeztetném sex előtt, közben és után. Besegitek szájjal ahol csak lehet
Pár mindkét tagját orálisan kényeztetném sex előtt, közben és után. Besegitek szájjal ahol csak lehet
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék szilveszteri kezdéssel.
Hàzibaràt lennék szilveszteri kezdéssel.
Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék, a 40-es, 50-es korosztályból is. Profilomon találtok intim videókat. Ha megkívántad, írj. Puszi.
Sziasztok! Diszkrét párt keres egy diszkrét pasi! Heves,Szolnok,Borsod,Pest,Nógrád megye..
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna

Ricslovi88